Przyłączam się do gratulacji. A tak swoją drogą, to jakby wszyscy grali z prędkością TRada to by pewnie zdjęli "Milionerów" po 10 odcinkach
Dobrze, że wśród publiczności nie było więcej osób z Warszawy...
W dzisiejszych "Milionerach" Tomasz Radko w imponującym stylu doszedł do gwarantowanych 40 000 zł. Gratuluję.
Przyłączam się do gratulacji. A tak swoją drogą, to jakby wszyscy grali z prędkością TRada to by pewnie zdjęli "Milionerów" po 10 odcinkach
Dobrze, że wśród publiczności nie było więcej osób z Warszawy...
Świetnie!!!
Ale dlaczego nie więcej?! Na czym odpuścił/skusił?
Pozdrawiam
Skończył się odcinek, dalej będzie w sobotę od 18.00 do 18.05 bo maksymalnie zostało 5 pytań.
Ja się ubawiłem, bo pierwszy raz widziałam , jak mu - ten co prowadzi, musiał spuścić całe powietrze z siebie i wreszcie zamilkł
brydż totalny z wielką lampą
Obserwował, a następnie atakował samotne kobiety, którym wyrywał
torebki. Wpadł w ręce policjantów z Jadowa po drugim napadzie, na
jednej z działek rekreacyjnych, gdzie zamieszkał.
Sympatycznie, że nie zawsze to jest takie "bleee bleee blee może a, może be, może ce, blee blee blee jednak d, jednak publiczność" - bo to nudne było. Byli z Warszawy tylko się nie przyznali.
Nie było żadnego namysłu. Przecież musiałem trafić.
A tak na serio to ta moneta to for fun, no nie?
Szkoda, że z Kazią nie mogłeś podyskutować.
No bo jak można nie wiedzieć co to zupełność informacji.
Nie zmieniasz nicku na Milijon? Dziś dyskutowaliśmy, że oni na pewno wiedzą o co pytać. A palcówki też trafiasz monetą?
Jak ktoś nie widział a chciałby zobaczyć to tu: http://www.youtube.com/watch?v=PwuQkfazhJ4
niezle, graztulacje! pozamiatales go![]()
Ja w jedenastokarotwych końcówkach lew nie puszczam, a to była siedmio...
GRatulacje, dwa momenty mi się bardzo podobały, odpowiedź na pytanie o brydża i szachy, oraz rzut monetą.
Z to moneta bylo ciekawie, TRad to urodzony showmen :-)
Piekny wystep, gratulacjeTeraz to kazdy bedzie chcial miec zdjecie z TRadem.
Ciekawe jak daleko doszedł i czy Tomek już szuka chętnych do nowego projektu GROMADA TRADA.
Pozdrawiam
MT
PS
Jest juz i KLIKA KREMIKA,
niedługo mecze brydżowe to będą pojedynki z gatunku 'banda na bandę'.
w tym wszystkim brakuje mi jednak deklaracji zwycięzcy, że część nagrody przeznaczy na upowszechnianie prawa brydżowego wśród brydżystów polskich
Gratuluję!
Coś mi się wydaje, że Tomek zostanie gwiazdą medialną.
Więcej takich występów w telewizji w wykonaniu brydżystów i skończą się problemy z pozyskiwaniem sponsorów, a młodzież z całej Polski ruszy uczyć się grać.
Milionerzy chyba nie są nadawani live, z tego wniosek, że TRad już dokończył...
I dlatego nie mógł grać ligi tydzień później![]()
Przyłączam się do gratulacjiale przez TRada nigdy już pewnie żadnego brydżysty do Milionerów nie puszczą, tak na wszelki wypadek
![]()
ho ho, ale nam TRad PR zrobil:
http://supergigant.blox.pl/2009/10/Milioner-TRad.html
Ja w jedenastokarotwych końcówkach lew nie puszczam, a to była siedmio...
Czyli program nagrywali w sierpniu. Trad-a na lidze nie było, bo leży w hamaku na Hawajach z cygarem w gębie i się z nas śmieje półgębkiem![]()
Pozdrawiam
BrawoKolejna promocja brydża
No przecież jakby w brydża nie grał, to nie byłby taki dobry. A może to nowa, świecka TRAD-ycja
![]()
ta "zonda" jakby wiała po Europie, to może byś jednak kiedyś o niej słyszałNie. Nigdy w życiu nie spotkałem się z terminem "zonda".![]()
Jeśli już o teleturniejach mowa, to chciałabym powiadomić, że nie pierwszy raz brydżyści stają do boju w TV. Kilka lat temu (2? 3? dokładnie nie pamiętam) w programie "Jeden z dziesięciu" wystąpił Radek Czeczko z Wrocławia i dostał się do finału używając sprytnej techniki (po raz pierwszy tam zastosowanej). Nie dysponuje niestety filmem, ale zapewne ktoś ze znajomych nagrywał i posiada gdzieś w archiwach. Warto obejrzeć! Mniej więcej w tym samym czasie do teleturnieju "Miliard w rozumie" zakwalifikował się Zdzisław Wójcik (również z Wrocławia) wykazując się w nim godną pozazdroszczenia wiedzą. I Radek i Zdziś pochwalili się widzom swoim hobby, jakim jest brydż. Obaj niestety nie wygrali głównej nagrody, ale przyjemnie było na nich popatrzeć![]()
Najsensowniejszą, acz błędną, przesłankę podsunął mi post factum mój brat.
- Wiesz, Azja jest największa, tam najwięcej różnych wiatrów powinno wiać.
Może wet za wet? Wyczytałem kiedyś, że podobno w 1z10 jest to oceniane jako nietakt. Pojęcia nie mam, dlaczego.Napisał El Misti
pzdr
TRad
http://www.joemonster.org/filmy/1996..._w_Milionerach
Tomek staje się popularny.
EDIT: tutaj trochę więcej info i komentarza TRada - http://groups.google.com/group/pl.re...uotes=no&pli=1
Dlaczego ileś już osób uważa, że najtrudniejsze pytanie było o kisiel?
jeszcze o udziale brydżystów w teleturniejach - to nieco inna kategoria - Jaka to melodia? - Janusz Szyszkowski błysnął tam juz kilkukrotnie
A mleko produkują w fabryceW czasach głodu kisiel gotowało się na obierkach z ziemniaków. Można o tym przeczytać w "Opowieści o prawdziwym człowieku". Kiedyś lektura obowiązkowa.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)